Wie zijn wij?

Airdog Benelux is een onderdeel van VanHolland BV.

Bij VanHolland BV hebben we meer dan 25 jaar ervaring in huis op het gebied van luchttechnische componenten, hoogvacuüm- en transporttoepassingen. Daarnaast hebben wij aan de wieg gestaan van een industrieel apparaat wat fijnstof uit de lucht haalt zónder het gebruik van filters.

Van Holland BV is continu bezig op het gebied van innovatie en ontwikkeling van onze bestaande en nieuwe producten. Eén van de eigenaren van VanHollandBV zet zich al meer dan 25 jaar in voor het belang van schone lucht voor in de werkomgeving. De daarvoor ontworpen industriële luchttechnische oplossingen moesten echter ook , in een verkleinde versie, hun weg zien te vinden naar de thuissituatie. Dat gebeurde in februari 2021. Met de komst van het exclusieve importeur-dealerschap in de Benelux, van de Airdog TPA Green Technology Luchtreiniger.

Het eerste prototype van de Airdog X5 werd in januari 2016 gepresenteerd en in 2017 wereldwijd geïntroduceerd. Anno 2021 is de Airdog in meer dan 70 landen verkrijgbaar. De Airdog luchtreiniger is dus geen trendy Corona-product en is niet ontworpen in een tijd van een pandemie.  Desondanks is de Airdog uiterst effectief tegen het Covid-19 virus, Influenza virussen en bacteriën.

Airdog vindt zijn oorsprong in de strijd tegen fijnstof en ultrafijnstof: dé grootste dreiging voor de gezondheid van de mens. Wereldwijd sterven er jaarlijks 7 miljoen mensen aan de gevolgen van bloostelling aan ultrafijnstof. In Nederland lijdt 1 op de 13 mensen aan astma. (Bron: Longfonds)

Maar liefst 3 miljoen Nederlanders (dat is 1 op 5) hebben op dit moment last van een allergie zoals hooikoorts.(Bron Drs. Jansen UMC St. Radboud Nijmegen) De oorzaak van deze problemen is terug te leiden naar ultra-fijnstof.

In het doolhof en overvloedige aanbod van luchtreinigers, is de Airdog een welkome afwisseling en tevens een hoogstandje afkomstig uit de NASA ruimtevaart technologie.

De technologie in de Airdog luchtreinigers filtert uiterst nauwkeurig tot een verbazingwekkend kleine 14.6 nanometer / 0.0146µ . En dat is belangrijk!! De meeste luchtreinigers met het HEPA-principe filteren slechts tot 300 nanometer / 0.300µ. In de wetenschap dat de meeste gevaarlijke virussen, bacterien, schimmels , fijnstof en ULTRA-fijnstof en andere pathogenen kleiner zijn dan 300 nanometer. Airdog filtert zonder verlies van efficiëntie en zonder het gebruik van een hepa-filter.

De Airdog is een luchtreiniger met het Ionic Wind Technology principe. Een eco-vriendelijke oplossing om binnenshuis overal schone lucht te creëren zónder de zwaar milieu-belastende en steeds te moeten vervangen HEPAfilters.

Het milieu. Zó belangrijk voor ons en de volgende generaties. We moeten ons uiterste best doen om voor onze kinderen en kleinkinderen een wereld te creëren zonder de enorme afvalberg die steeds groter en groter wordt. Het gebruik van afvalproducten met lage productiekosten en hoge winsten moeten we wereldwijd een halt toeroepen.

Laten we samen duurzaam produceren en duurzaam ondernemen. Daarom heeft Airdog een wasbaar filtersysteem dat keer-op-keer opnieuw gebruikt kan worden. Dat is beter voor het milieu, beter voor de aarde en beter voor u.

Dus: Wie zijn wij?

Wij zijn Airdog Benelux.

Wat wij willen?

Schone lucht voor iedereen. Een schone wereld voor de generaties na ons.