Technologie

TPA® Filtratie technologie

WIJ GAAN VERDER DAN DE TRADITIONELE TECHNOLOGIE

De gepatenteerde TPA® technology is de meest effectieve én milieuvriendelijke luchtzuiverings- en luchtreinigingsoplossing op de markt.

Onafhankelijke wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat het unieke elektro-ionische veld 99.9% van de griepvirussen, bacteriën en bio-aerosolen doodt en permanent verwijdert. Het maakt tevens ultrafijnstofdeeltjes tot maar liefst 14.6 nanometer onschadelijk.

TPA® technologie is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing van de hoogste kwaliteit waarbij u geen HEPA-of ULPA-filters meer hoeft aan te schaffen.

TPA heeft een uniek 3-polig elektrode-ontwerp wat ervoor zorgt dat schadelijke deeltjes effectiever afgevangen EN geëlimineerd worden.

De grovere schadelijke deeltjes in de lucht worden eerst door het voorfilter opgevangen. De kleinere deeltjes worden door het plasma-ionische veld kort positief geladen en geëlektrocuteerd. Daarna worden ze op de om-en-om positief en negatief geladen collectorplaten geduwd waar ze vast blijven zitten. (De collectorplaten maakt u met de hand en een sopje schoon, of nog makkelijker: u zet ze in de vaatwasser. U hoeft hiervoor geen extra voorzorgsmaatregelen te gebruiken zoals handschoenen of mondkapje, want de voorheen schadelijke deeltjes zijn reeds vernietigd.) Het laatste filter is en actief koolstoffilter wat nare geurtjes neutraliseert.

Het TPA filtersysteem is in staat om deeltjes tot maar liefst 14.6 nm te filteren. Denk aan Covid-19, Influenzavirus H3N2 en ultrafijnstof, welke allemaal kleiner zijn dan 300 nanometer. Daarnaast verliest het nagenoeg géén (slechts 02.%) filtercapaciteit omdat de filters dus niet verzadigd raken zoals bij HEPA.
TPA® by Airdog is heeft een erg stille slaap-modus waardoor je ’s nachts heerlijk kunt slapen terwijl de lucht gereinigd wordt. De sensor merkt op wanneer er iemand passeert en dan zal er een nachtlampje gaan branden.